REAL WEDDING: Trouwhuisstijl Mint en Goudtint

06 February 2019 / Anouk

Real Wedding Mint en Goudtint trouwkaart

Laat je inspireren door deze REAL WEDDING, met Mint en Goudtinten

We laten je graag zien hoe een échte bruiloft met onze weddingstationery er uit ziet. Bij deze wedding was het prachtige kleurthema met mintgroen en goudtinten overal terug te zien. Van het trouwkaartje tot aan het labeltje van de bellenblaas, en van het Volkswagenbusje tot aan de kleding van de gasten. Laat je inspireren voor jullie eigen trouwdag!

 

Real wedding mint en goudtint strikje bruidegom

 

Real Wedding Mint en Goudtint corsages

 

Real Wedding Mint en Goudtint Volkswagenbusje

 

Real Wedding Mint en Goudtint Trouwkaart Laserstans

 

Dit geweldige trouwkaartje is helemaal door ons op maat gemaakt. Het drieluik heeft een illustratie die met de lasermachine is gestanst. Zo lijkt het kaartje wel tot leven te komen. En extra leuk is dat deze illustratie het liefdesverhaal van het bruidspaar laat zien. Super persoonlijk dus!

 

Wil je ook zo'n mooi kaartje op maat laten maken? Dat kan! Klik hier voor de mogelijkheden: www.itsagreatday.nl/trouwkaarten/trouwkaarten-op-maat

 

Real Wedding Mint en Goudtint Trouwjurk

 

Real Wedding Mint en Goudtint Family

 

Real Wedding Mint en Goudtint Letters

 

Real Wedding Mint en Goudtint Paviljoen Puur

 

Het mintgroen van het trouwkaartje komt overal subtiel terug, bijvoorbeeld in de lintjes, de kussentjes en de bloemetjes. Zo creeër je een mooie en rustige styling voor je bruiloft en wordt jullie trouwdag een echte belevenis voor jullie gasten.

 

Real Wedding Mint en Goudtint Bruid

 

Real Wedding Mint en Goudtint Quote kaartje

 

Op deze gezellige zomerbruiloft waren overal kaartjes en miniposters te vinden met een mooie quote. Natuurlijk zijn ook deze kaartjes gemaakt in dezelfde stijl als de trouwkaart en save the date kaart. En zelfs het bloempotje heeft het mooie mintgroene kleurtje.

 

Real Wedding Mint en Goudtint Paviljoen Puur

 

Real Wedding Mint en Goudtint Ceremonie Paviljoen Puur

 

Real Wedding Mint en Goudtint Ringdrager

 

Op de Save the date kaart was een Summer Chic dresscode te vinden, met een kleurpallet. In dit pallet zaten niet alleen mintgroen en goudtinten, maar ook zeegroen, lichtblauw en grijstinten. Alle gasten waren in deze mooie kleurtjes gekleed, waardoor iedereen prachtig bij elkaar pastte. En dat staat ook erg mooi op de trouwfoto's ;-) Ook deze ringbeveiliger was in de kleuren van de dresscode. Is ie niet schattig?

 

Real Wedding Mint en Goudtint Vows

 

Real Wedding Mint en Goudtint Zangeres Ceremonie

 

Real Wedding Mint en Goudtint Bellenblaas en Happy Tears

 

Op de stoeltjes bij de ceremonie was een zakdoekje te vinden voor de happy tears van de gasten. En ook een bellenblaas, zodat het bruidspaar na het JA-woord verrast kon worden met duizenden zeepbelletjes. Op het zakdoekje zit een gepersonaliseerde Happy Tears sticker in de stijl van de trouwkaart. Deze sticker of een sticker in een andere stijl kun je bij ons helemaal zelf maken. Bekijk hier de collectie: www.itsagreatday.nl/bedankjes/stickers

 

Het labeltje dat aan de bellenblaas zit, kun je hier ook zelf maken. Wil je een labeltje of sticker in de stijl van jullie kaartje? Laat het ons dan even weten. Dan voegen we die voor je toe ;-)

 

Real Wedding Mint en Goudtint Bruidsjongen met bellenblaas

 

Real Wedding Mint en Goudtint Bruidspaar Paviljoen Puur

 

Real Wedding Mint en Goudtint Bruidstaart

 

Natuurlijk was ook de bruidstaart en de sweettable, gemaakt door Micha en Diana's Patisserie, in de kleuren van de huisstijl. De taarttopper is ook helemaal in stijl door ons ontworpen en uit hout gesneden door We Are Golden.

 

Hieronder zie je een kaartje dat speciaal voor de sweettable is ontworpen. Bij elke lekkernij was zo'n leuk kaartje te vinden.

 

Real Wedding Mint en Goudtint Sweettable kaartje

 

Real Wedding Mint en Goudtint Bruidsbloemen

 

Real Wedding Mint en Goudtint Trouwakte kinderen

 

De kinderen van het bruidspaar hadden, samen met zelfstandig trouwambtenaar Jessi Tuinman van Ouiyessi, een speciale familie huwelijksakte gemaakt, die door alle gezinsleden ondertekend is. Gaaf hè!

 

Real Wedding Mint en Goudtint Menukaart

 

Bij een complete trouwhuisstijl kan een menukaart voor het bruidsdiner natuurlijk niet ontbreken. De gasten werden verwend met een luxe zomer BBQ. Op de tafels konden ze op de menukaartjes zien wat voor lekkers hen te wachten stond.

 

Real Wedding Mint en Goudtint Polaroids

 

Real Wedding Mint en Goudtint Gastenboek kaartjes

 

In de photobooth konden de gasten zelf een Instax foto maken, natuurlijk lekker gek met photobooth props! Op het wenskaartje vulden ze hun wensen voor het bruidspaar in en de foto clipte ze hier aan vast. Een erg leuk alternatief voor het traditionele gastenboek!

 

Ben je geinspireerd en kunnen we stationery voor je maken die past bij jullie trouwkaart? Dat doen we graag kosteloos voor je :-) Stuur ons een mailtje met je wensen naar: info@itsagreatday.nl

 

---------------------------------

Photo's: Themafotografie (www.themafotografie.nl) en Marvin de Kievit (www.dekievitbruiloften.nl)

Locatie: Paviljoen Puur, Diemen (www.paviljoenpuur.nl)

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.